Четвер, 16.05.2024, 17:03
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 19 » Цікава поїздка
01:24
Цікава поїздка

            Червоновуха черепаха, шиншила, свинохвостий макак, папуги: ара, какаду, жако, амазони, корели – все це екзотичні тварини, які не характерні для нашого регіону. І тому 17 березня 2015 року учням КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» наші друзі – волонтери з Міжнародного жіночого клубу «Soroptimist» організували поїздку до Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді у місті Києві, де діти мали змогу роздивитися незвичайне зблизька.

            Школярі з цікавістю спостерігали за поведінкою папуги ара, який гучно кричав,  радіючи приходу гостей. Також працівники зоокуточка дозволили юним натуралістам взяти в руки сухопутну черепаху і погладити карликового кролика, поближче побачити мадагаскарського таргана.

            Після екскурсу в екзотичний зоосвіт вихованцям нашого закладу було запропоновано майстер-клас з формування крони дерева в місцевому плодоносному саду.

            В школу діти повертались щасливі і задоволені, адже вони дізналися багато нового та провели цікаво свій час у спілкуванні з природою.

Переглядів: 381 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0