Четвер, 16.05.2024, 21:21
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 3 » Ми одна родина – Україна в нас єдина
00:05
Ми одна родина – Україна в нас єдина

            В рамках Тижня природничих наук 02 грудня 2015 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів»  відбувся географічний квест «Ми одна родина – Україна в нас єдина».

 

            Для проведення пригодницько-пошукової гри учні 8-9 класів сформували дві команди: хлопчиків «Меридіани» та дівчаток «Паралелі».

            Розгадування кросвордів, рішення головоломок та задач, які вимагали від гравців швидкості реакції та миттєвих відповідних дій привели їх до станцій: «Наші сусіди», «Збери прислів`я», «Най, най, най…», «Пантоміма», «Німа карта». Рухаючись до мети команди долали труднощі та зустрічали на своєму шляху чи то допомогу, чи перешкоди.

            Перемогу в грі виборола команда хлопців «Меридіани», за що отримала нагороди. Команда дівчат «Паралелі» також була відзначена заохочувальними призами.

            Оригінальні форми роботи значно мотивують вивчення предмета, навчають користуватися отриманними знаннями та розвивають уяву.

            У шкільних стінах плекається громадянин, який діятиме і мислитиме по-новому, нестандартно, буде активним перетворювачем життя.

Переглядів: 447 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0