Четвер, 16.05.2024, 19:05
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 9 » Тиждень здоров`я
22:26
Тиждень здоров`я

            В нашому закладі велика увага приділяється фізичному вихованню дітей з особливими потребами, оскільки за допомогою різних фізичних вправ ми можемо допомогти дитині не відчувати себе слабкою та безпорадною серед інших дітей.

            На завершення Тижня здоров`я учні КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» разом із вчителем фізичної культури Полторацьким А.А. організували цікаву фізкультхвилинку. 9 квітня 2015 року на шкільному подвір`ї під веселу музику вишикувались учні молодших класів для того, щоб показати свої вміння і навички набуті під час щоденної ранкової зарядки.

            Вправи, які показали вихованці нашого закладу доступні, ритмічні, легко запам`ятовуються, спрямовані за дією і дуже прості. Вони об`єднані у серію різних видів: бігу, стрибків, підскоків, танцювальних елементів,що  легко виконуються дітьми з вадами зору.

            А родзинкою свята став виступ братів Авраменків, які показали елементи боротьби джиу-джитсу. Сашко та Роман чемпіони України з ушу та джиу-джитсу у своїй віковій категорії. Ці хлопці – гордість нашої школи.

Переглядів: 393 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0