П`ятниця, 29.03.2024, 03:21
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

 

            Сьогодні наша школа сяяла від посмішок тому, що прийшло свято березневе і зібрало в актовому залі усіх мам, бабусь і вчителів для того, щоб відсвяткувати його в сімейному колі. Діти КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» разом з вчителями та вихователями підготували чудовий концерт. Різноманітні  вірші, гуморески, танці та вірші підкорили серця мам і бабусь. Весела сценка «У перукарні» повеселила і по-доброму потішила.

            Такі концерти стали вже традиційними у нашому закладі. Кожна дитина мала змогу привітати своїх близь ... Читати далі »

Переглядів: 434 | Додав: Elena | Дата: 07.03.2015

            Чудовим теплом безмірної любові огортає кожної людини спомин, думка про матір. Від неї завжди віє ніжністю й затишком. Про матінку ніколи не забувають добрі, чуйні діти. Саме тому напередодні свята весни – 8 Березня учні 3 групи КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» разом з вихователем Микитюк Т.Л. провели майстер-клас «Матусю рідненьку зі святом вітаю».

            Турботливі діти своїми руками вирішили зробити для найкращої, найдобрішої людини квіти. І ось із різноманітних кольорових трикутничків, трубочок, смужок вийшов неймовірний букет.

            Нехай ці маленькі подарунки стануть оберегами для рідних матусь, нехай зігрівають їхні душі, адже в них вкладено добро, красу і ніжність дитячих сердець.

... Читати далі »

Переглядів: 434 | Додав: Elena | Дата: 05.03.2015

№  1    від  02 березня  2015 року 
1. Замовник: 
1.1. Найменування: Комунальний заклад Київської обласної Ради «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів».
1.2. Код за ЄДРПОУ:  22205047
1.3. Місцезнаходження: 08150, Київська обл.., Києво-Святошинський район.,м.Боярка., вул..Перша Піщана, 1.
1.4. Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками (прізвище, ім’я,       по батькові, посада та адреса, номер телефону та телефаксу із зазначенням коду міжміського телефонного зв’язку, електронна адреса):  Луценко Людмила Павлівна ( голова комісії з конкурсних торгів ), м.Боярка, вул.Перша Піщана,1, тел.(04598)35-597, факс (04598)35-597, binternat@ukr.net
2. Предмет закупівлі: 
2.1. Найменування: Пара та гаряча вода; постачання пари та гарячої води.
2.2. Кількість товару або обсяг виконання робіт чи наданн ... Читати далі »

Переглядів: 449 | Додав: Elena | Дата: 03.03.2015

1. Замовник:
1.1. Найменування: Комунальний заклад Київської Обласної Ради
« Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів».
1.2. Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ:   22205047
1.3. Місцезнаходження:  08150, Київська обл.., Києво-Святошинський  район, м.Боярка, вул..Перша Піщана,1.
2. Джерело фінансування закупівлі: фінансування за рахунок коштів місцевих бюджетів.
3. Інформація про предмет закупівлі:
3.1. Найменування предмета закупівлі:  Пара та  гаряча  вода;постачання пари та гарячої води.
3.2. Кількість товарів або вид виконання робіт чи надання послуг:  
344,1 Гкал.
3.3. Місце поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: вул..Перша Піщана,1, м.Боярка, Києво-Святошинський р-н.,Київська обл., 08150
3.4.  Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
  1 січня  по  31 грудня 2015 року .
4. Інформування ... Читати далі »

Переглядів: 437 | Додав: Elena | Дата: 03.03.2015

            Саме під таким гаслом пройшла виставка учнівських малюнків в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів».

            Свої сили випробували юні митці-художники 5-8 класів. Діти із задоволенням працювали впродовж тижня. Головна ідея виставки – ми всі маємо дбати щоб в Україні був добробут і лад, мир і злагода. Кращі роботи вихованців закладу були відзначені організаторами цього конкурсу. Переможцями стали Стоколяс Карина (робота «Моя родина – Україна»), Вовк Славко («Берегиня») та Фіалко Антоніна («Ми друзі!»).

            Така виставка-конкурс учнівських робіт стає святом душі. А ще спонукає дітей до творчості, вчить людяності, доброті та любові до ближнього.

 

  ... Читати далі »

Переглядів: 585 | Додав: Elena | Дата: 26.02.2015

            Незважаючи на те, що на дворі лютий, але всі ми відчуваємо подих весни.

            У родинному колі зібралися педагоги та вихованці КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» щоб провести свято «Зустрічаємо весну». Поділитися з ближніми радістю і теплом душі, подарувати гарний настрій, здавалося б, що може бути краще? Дорослі разом із дітьми змагалися, водили хороводи, із задоволенням співали українські пісні, відгадували загадки. А яке різноманіття млинців, вареників, пирогів продемонстрували юні кулінари та їх батьки, скільки фантазії вклали вони в свої вироби.

            На завершення свята учасники цього прекрасного дійства поласували національною випічкою, а також щиро подякували організаторам заходу – Терзієвій Н.О., Кривченко О.В. та Остапчук Н ... Читати далі »

Переглядів: 498 | Додав: Elena | Дата: 26.02.2015

            Учні та вчителі КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» вирішили розпочати тиждень зимовими розвагами, під час яких діти ліпили сніговиків, будували фортеці, грали в сніжки.

            Дуже весело та завзято школярі змагалися на лижах і санчатах. Учні не лише удосконалювали свої вміння і навички, але вчилися працювати в команді, уболівати за товаришів.

            Організаторами шкільного заходу були вчитель фізичної культури       Полторацький А.А. та педагог-організатор Остапчук Н.В.

            Діти від свята отримали море позитиву та гарних вражень. Адже зимові розваги – це весело, цікаво, а головне – корисно для здоров`я.

... Читати далі »

Переглядів: 567 | Додав: Elena | Дата: 20.02.2015

            19 лютого 2015 року вихованці І групи КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» разом із своїм вихователем Приймак Г.П. показали усний журнал «Національні символи України».

            Глядачі дізналися з легенди про те, як і коли з`явились у нашій державі символи: Герб, Прапор і Гімн. Діти підготували гарні українські пісні «О, Україно», «Це моя Україна», «Наша мова». Всі з задоволенням послухали вірші сучасних поетів Олени Надутенко «Кольорові символи» та Тетяни Домашенко «Молитва України». Прозвучали палкі слова учнів про Батьківщину, її народ, рідну українську мову. Учасники виховної години і гості врочисто виконали Гімн України. Глядачі змогли побачити малюнки та поробки дітей, присвячені символам України.

        ... Читати далі »

Переглядів: 515 | Додав: Elena | Дата: 19.02.2015

ПОВІДОМЛЕННЯ
про акцепт пропозиції конкурсних
торгів, або цінової пропозиції, або пропозиції за результатами застосування переговорної  процедури закупівлі 


1. Замовник(генеральний замовник).
1.1. Найменування: Комунальний заклад Київської Обласної Ради
« Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів».
1.2. Код за ЄДРПОУ: 22205047
1.3. Місцезнаходження:   :  08150, Київська область, Києво-    Святошинський район, м.Боярка, вул..Перша Піщана, 1. 
2. Предмет закупівлі:
2.1. Найменування предмета закупівлі: Пара та гаряча вода, постачання  пари та  гарячої води. 
2.2. Кількість товарів або обсяг  виконання робіт чи надання послуг: 
344,1 Гкал.
2.3. Місце і строк поставки товарів, виконання робіт, надання послуг: 
08150, Київська область, Києво-    Свят ... Читати далі »

Переглядів: 414 | Додав: Elena | Дата: 16.02.2015

            12 лютого до КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» завітали гості благодійної організації «Фонд волонтерів України».

            Діти з нетерпінням чекали на їх приїзд. Яскравим моментом зустрічі став концерт. У виконанні школярів прозвучали українські народні пісні та сучасна поезія. Окрасою виступів став ансамбль хлопчиків «Веселі музики».

            Волонтери подарували дітям канцтовари, різноманітні ігри, конструктори, солодощі. Після свята для гостей була проведена екскурсія по школі. З цікавістю гості подивилися на виставку дитячих робіт «Чарівниця – зимонька».

            Вихованці закладу щиро вдячні волонтерам за тепло їх сердець та чудові подарунки.

... Читати далі »
Переглядів: 445 | Додав: Elena | Дата: 12.02.2015

« 1 2 ... 24 25 26 27 »