Середа, 24.04.2024, 16:41
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Книга – мудрий друг, який, не вміючи говорити, розказує про незвичайні пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ. Нерідко книга, прочитана вами в дитинстві, залишається в пам’яті на все життя. Сила книги безмежна. Протягом усього життя ми звертаємося до книги. Вона відкриває нам небачені обрії, допомагає зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи, життя.

... Читати далі »

Переглядів: 340 | Додав: Elena | Дата: 03.05.2017

    Є професії про які ми знаємо здебільшого з фільмів та телевізійних новин. Саме до такої категорії й належить небезпечна, важка, але така необхідна професія пожежника.
    У рамках проведення Тижня безпеки життєдіяльності 18 квітня 2017 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» завітали працівники 51-ї ДПРП міста Боярки на чолі з командиром відділення Ігнатенко Володимиром Михайловичем.
Під час спілкування з вогнеборцями діти пригадали основні причини виникнення пожеж та повторили правила пожежної безпеки. А ще переконалися, що професія пожежника є дуже відповідальною, цікавою й героїчною. Адже той, хто рятує життя інших людей, заслуговує найвищої поваги.
    Володимир Михайлович розповів про те, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей.
Цього дня учні мали змогу ознайомитися з правила ... Читати далі »

Переглядів: 364 | Додав: Elena | Дата: 19.04.2017


Прийде до нас в кожен дім
Душевне тепло і світло

Вироби до Великодня своїми руками - яке інше заняття може бути більш захоплюючим і приємним напередодні одного з найсвітліших свят - Великодня!
Цього величного свята з однаковим нетерпінням чекають і дорослі, і діти. З ним пов’язані не лише цікаві традиції, а й яскраві спогади.

В КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» напередодні Великодня, в чистий четвер, пройшов майстер-клас з виготовлення великодніх яєць технікою «декупаж», який підготувала та провела педагог-організатор Остапчук Н.В.
 Фантазія, талант та відчуття прекрасного у юних і дорослих майстрів вилилися у багатоманітності та різнобарв’ї одного із головних пасхальних атрибутів - Великоднього яєчка - символу життя, його безсмертя, любові і краси, весняного відродження, добра і щастя.

... Читати далі »

Переглядів: 361 | Додав: Elena | Дата: 19.04.2017

 
    Напередодні свята Великодня учні КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» отримали запрошення відвідати Київську німецьку школу, з якою дружимо вже декілька років.
    Вчитель трудового навчання Лисенко Л.П. і п’ять помічників-консультантів з нашої школи провели майстер-клас по виготовленню великодніх яєць технікою «квілінг».
    Діти з першого по одинадцятий клас працювали з величезним натхненням та задоволення над виготовленням сувенірів.
    Директор пан У. Герч  вручив вихованцям нашого закладу пам`ятну подяку за проведення Великоднього майстер-класу «Мистецтво квілінгу» на базі Німецько-української міжкультурної школи в місті Києві.

... Читати далі »

Переглядів: 402 | Додав: Elena | Дата: 19.04.2017

Чарівні спалахи Всесвіту завжди приваблювали допитливі очі людини. Пізнати непізнане, зрозуміти оточуючий світ - це здавна було мрією людства.

Саме тому в рамках проекту «Космічні мандрівки», в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відбулися заходи, приурочені Всесвітньому Дню авіації та космонавтики.

Упродовж проекту школярі були залучені до активної пізнавальної, пошуково-дослідницької, творчої діяльності з метою формування у дітей знань про Всесвіт. Протягом трьох днів вихованці закладу малювали малюнки на космічну тематику, виготовляли стінні газети від кожної групи, переглядали науково-популярні фільми про вчених-авіоконструкторів та космонавтів, брали участь у флешмобі  &laq ... Читати далі »

Переглядів: 356 | Додав: Elena | Дата: 18.04.2017

Затверджений наказ Міністерства економічного розвітку
 і  торгівлі  України  15.09.14р.№1106

Зміни до додатку річного плану  закупівль на 2017 КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» 22205047

... Читати далі »
Переглядів: 286 | Додав: Elena | Дата: 18.04.2017

В сучасних умовах важливість нестандартного уроку полягає в тому, що він підвищує ефективність навчання, зацікавлює учнів до вивчення нового матеріалу, заставляє учнів думати, активно працювати, шукати найрізноманітніші способи для вирішення поставлених учителем завдань. На такому уроці учитель не дотримується звичайних етапів навчального процесу та традиційних методів, але такий урок повинен мати чіткий план, правильно підібрані завдання, що викликають в учнів зацікавлення і сприяють оптимальному розвитку і вихованню. Нестандартний урок - це імпровізоване навчальне заняття, що не має традиційної структури. Крім того такі уроки більше подобаються учням, ніж буденне навчання, зацікавлюють учнів до вивчення матеріалу. ... Читати далі »

Переглядів: 595 | Додав: Elena | Дата: 12.04.2017

 

4 квітня 2017 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів»вчитель географії Шевчук Вікторія Анатоліївна організувала та провела пригодницьку гру-квест для юних патріотів.

Цього дня діти мали нагоду весело провести час із однокласниками та друзями, а також на мить стати дослідниками, слідопитами, королями логіки   та майстрами дедукції. ... Читати далі »

Переглядів: 398 | Додав: Elena | Дата: 12.04.2017

                                              

Пташки додому повертають,     рідну землю прославляють ... Читати далі »

Переглядів: 412 | Додав: Elena | Дата: 25.03.2017

 22 березня 2017 року виповнюється 175 років від дня народження Миколи Лисенка (1842—1912) — видатного українського композитора, диригента, піаніста, педагога, громадсько-освітнього діяча, основоположника української національної класичної музики.
В КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відбулася низка заходів до дня народження великого композитора М.В.Лисенка під назвою «Сонце української музики».
Вчитель музики Кушніренко В.В. підготував та провів пізнавально-музичний калейдоскоп «Творчість великого музиканта», де учні школи познайомились з творами видатного українця. Діти прослухали пісню Наталки із опери «Наталка Полтавка», уривок арії Тараса Бульби у виконанні Бориса Гмирі та ін. Цікавим для школярів було також те, що одна частина опери «Тарас Бульба» написана в нашому рідному місті Боярці.
Для початкової школи був організований вечір музи ... Читати далі »

Переглядів: 487 | Додав: Elena | Дата: 21.03.2017

« 1 2 3 4 5 ... 26 27 »