Четвер, 16.05.2024, 18:22
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Грудень » 12

Математика, що є найдавнішою з усіх наук, разом з тим залишається завжди молодою наукою, яка бурхливо розвивається, яка весь час розширює галузі свого застосування.

В КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» пройшов математичний тиждень. Протягом нього для учнів було проведено багато цікавих і змістовних заходів, які провели вчителі математики. Перший день запросив учнів на організаційний збір з нагоди відкриття математичного тижня «Велика математична подорож». Цього ж дня відбулися екскурс в історію математики та виставка ребусів та цікавих задач. У другий день на учнів чекала  гра «Координатний зоопарк» та сміхопанорама «Усміхнись». Школярі з великим задоволенням  приймали участь в іграх та виконували різноманітні  творчі завдання. Діти відгадували загадки,  розгадували ребуси. Вчителі початкових класів заохочували своїх учнів в конкурсі «Аплікація з геометричних ... Читати далі »

Переглядів: 290 | Додав: Elena | Дата: 12.12.2016

6 грудня 2016 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» урочисто відзначили знаменну дату – День Збройних Сил України. Розпочалось свято привітанням на шкільній лінійці майбутніх захисників Вітчизни та педагогів-чоловіків, які виконали цей почесний обов`язок. А учні ІІ групи під керівництвом вихователя Зепс В.А. підготували виставку малюнків «Україна славна козаками» та запросили школярів і їх батьків на конкурсно-розважальну програму «Ми нащадки славних козаків», присвячену нашим захисникам.

            Мета заходу – ознайомити учнів із історією створення Українських збройних сил, прищеплювати любов до Батьківщини та бажання стати до лав її захисників. Адже патріотичне виховання є одним із найважливіших завдань сучасної школи.

            Лунали щирі слова ... Читати далі »

Переглядів: 362 | Додав: Elena | Дата: 12.12.2016