Середа, 24.04.2024, 22:20
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Лютий » 3 » Акція "Годівничка для синички"
07:28
Акція "Годівничка для синички"

     Доброю традицією в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» стало щорічне проведення взимку акцій-конкурсів екологічного спрямування. Не став винятком і цей навчальний рік. З 30 січня по2 лютого 2017 року гамірно і весело пройшла акція «Годівничка для синички». В акції взяли участь майже всі учні 1-5 класів. Адже одні малювали малюнки, писали вірші та розповіді, інші - майстрували годівнички.  
     Цілий тиждень готувалися учні молодших класів до участі у щорічній акції «Годівничка для синички». Птахи – наші помічники, без них зміни у навколишньому середовищі були б фатальні. І як прекрасно, що підростаюче покоління розуміє це і навіть своїх батьків залучає до благородної справи – збереження невід’ємної частини природи – птахів. Годівнички різних розмірів, форм, кольорів і матеріалів юні любителі природи повісили на дерева у шкільному подвір’ї. Насипано щедрими руками принесене для пташок насіння. Пригощайтеся!!!
     Метою такого проекту є розширити знання учнів про птахів, про їхню поведінку і спосіб життя, роль і місце у природі, значення у житті людини; розвивати допитливість, спостережливість, інтерес до пташиного світу; учити замислюватись над наслідками своїх дій, навчити правил поведінки у природі; виховувати у школярів бережливе ставлення до пернатих друзів, бажання допомогти їм узимку.

Переглядів: 694 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0