Вівторок, 16.04.2024, 12:39
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Вересень » 14 » Бережи здоров’я змолоду…
13:03
Бережи здоров’я змолоду…

Кожного дня ми прокидаємося, ідемо до школи, виконуємо свої обов’язки. Ми маємо сили, енергію і завзяття працювати, вчитися. Вдихаємо повітря на повні груди, бадьорою ходою крокуємо куди-небудь, а наш квітучий вигляд радує батьків і друзів. І все це завдяки міцному здоров’ю, за яке ми повинні бути вдячними природі та батькам. Проте якщо не дбати про нього, то щастя бути енергійним і добре виглядати триватиме недовго.
“Бережи здоров’я змолоду”, — головна ідея майстер-класів, які відбулися в рамках Тижня здорового способу життя в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів». Саме з таким закликом звернулись до учнів початкової школи  старшокласники. 
Наймолодші вихованці закладу мали можливість почути  поради про здорову їжу, корисні продукти харчування, рецепти здоров’я та довготривалого життя.
По закінченні заходів кожен учень 1-4 класів зробив для себе висновок: «Я обираю здоровий спосіб життя! Хочу відчувати бадьорість, енергійно рухатися, робити все, що треба для підтримки організму. Сподіваюсь бути прикладом для друзів і знайомих, які слідкують за собою, позбавляються шкідливих звичок»
Всі ми знаємо, що щасливою є тільки та людина, яка має міцне здоров’я, а від здоров’я молоді, нашого здоров’я, залежить і здоров’я майбутніх поколінь.
 

Переглядів: 738 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0