Вівторок, 16.04.2024, 20:59
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Вересень » 5 » День знань - свято мудрості, доброти та людяності
11:07
День знань - свято мудрості, доброти та людяності

         «Ми – юний цвіт нової України,

У наші очі дивиться народ…»

 

 

            Осінь в Україні починається зі свята Першого дзвоника – стартує новий навчальний рік, який завжди означає початок нового, осяяного шляху до знань, до дивовижних відкриттів, до видатних звершень. Але є учні, для яких День знань 2016 року не просто свято. Це – особливе свято, хвилююче, незабутнє. З нетерпінням і тривогою, з цікавістю чекають першокласники на перший дзвінок, мріють про початок першого уроку, готові до нових вражень, нових знайомств, здобутків у стінах школи.  

            Зі святом знань привітала учнів, вчителів і батьків директор школи Зінаіда Іванівна Маріогло, та представила почесних гостей, учасників АТО: солдата ВСУ, першої танкової бригади Любого Олександра Олександровича та волонтера 54-ої ОМБР, офіцера окремої розвідки «Вікінг» Мороз Валерію Василівну. Шановні гості  побажали школярам  наснаги у такій  нелегкій справі, як навчання. «А уявіть, як тяжко тим людям, які перебувають на передовій, адже вони навчаються захищати вас, обороняти, виживати. Тільки вчаться ціною власної крові, а інколи – і життя», - зазначила Валерія Василівна.

            Дзвінок  гучно запросив дітей до ошатних класів на перший урок, що пройшов під гаслом «З Україною в серці».

            Після закінчення урочистостей всі бажаючі фотографувалися біля нової патріотичної рабатки,яка була з любов'ю створена  працівниками нашого закладу.

Переглядів: 347 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0