Вівторок, 23.04.2024, 14:48
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Лютий » 17 » ДІТЯМ ПРО БЕЗПЕКУ НА ЛЬОДУ
11:46
ДІТЯМ ПРО БЕЗПЕКУ НА ЛЬОДУ

Як тільки настає зима, більшість дітей, та й деякі дорослі з нетерпінням чекають, коли на водоймах замерзне лід. Це, звичайно, хороша можливість покататися на ковзанах і пограти в хокей та інше. Але не варто забувати про безпеку на льоду в цей період. З приходом весни у зв’язку з підвищенням температури крига значно слабшає, що створює додаткову небезпеку і підвищує ймовірність нещасних випадків.  І тому в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» було проведено ряд виховних заходів щодо безпечної поведінки на льоду та поблизу водойм.

Вихователем Метіль М.М. була проведена година спілкування «Безпека на льоду» для найменших учнів школи. Діти переглянули мультфільми та розфарбували розмальовки на задану тему. Також вихованцями ІV групи було здійснено похід до річки Притварки, де вихователь Кривченко О.В. розповіла допитливим підліткам про важливість обізнаності  поведінці на льоду та поблизу водойм. Олена Володимирівна дозволила добровольцям наочно продемонструвати порятунок умовного «потопаючого», щоби дітям якнайбільше запам`яталось з почутого.

Метою заходу було познайомити дітей з правилами поводження на кризі, способами врятування людини у випадку, коли вона провалюється під лід.

Переглядів: 497 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0