Четвер, 25.04.2024, 08:22
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 6 » I живут у пам`яті народу
21:37
I живут у пам`яті народу

І живуть у пам`яті народу

Його вірні дочки та сини…

                                                                       В.Симоненко

            Про героїчний подвиг нашого народу та важкі випробування, що випали на долю людства у пекельні роки Другої світової війни ознайомили учнів КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» вчителі та вихователі закладу з 02 по 04 вересня 2015 року.

            Неабияке враження справив на дітей перегляд документального фільму «1377 – спалені заживо», який презентувала завуч школи з виховної роботи Шевчук В.А. З фільму вихованці нашого закладу дізналися історичні факти  про те, як фашистські окупанти нищили українські села.

            З цікавістю пройшла година спілкування «Мужність і відвага крізь покоління», яку провела вчитель історії Мазур Л.В. для учнів 7-А та 8-А класів. Лариса Василівна ознайомила школярів з книгою Андрія Кузнєцова «Бабин яр». Вона також показала репродукції картин відомих художників з підбірки «Великий подвиг». Одна з картин «Пісня українського партизана» Тригуба Є.З. особливо розчулила ніжні дитячі серця.

            Учні  5-А класу разом з педагогом-організатором Остапчук Н.В. відвідали місцевий меморіал пам`яті, де поклонились і поклали квіти нашому земляку, Герою Небесної Сотні – Бачинському Ігорю Володимировичу. Цим самим юні патріоти вшанували подвиг воїнів, які нині боронять Україну.

Переглядів: 395 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0