Вівторок, 23.04.2024, 12:13
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Травень » 3 » КНИГА – МУДРИЙ ДРУГ І ПОРАДНИК
00:00
КНИГА – МУДРИЙ ДРУГ І ПОРАДНИК

Книга – мудрий друг, який, не вміючи говорити, розказує про незвичайні пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ. Нерідко книга, прочитана вами в дитинстві, залишається в пам’яті на все життя. Сила книги безмежна. Протягом усього життя ми звертаємося до книги. Вона відкриває нам небачені обрії, допомагає зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи, життя.

Вислів «To be smart» або «Будь розумним» насправді став девізом учнів КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів», активних читачів шкільної бібліотеки.

До Всесвітнього Дня книги бібліотекар нашого закладу Зепс В.А. провела читацьку конференцію для учнів ІІІ-V класів «Книга – мудрий друг і порадник», під час якої ознайомила школярів з виставками книг «Мандруємо у дивосвіт» та «Моя Україна» та з новими надходженнями до шкільної бібліотеки.

Сьогодні багато говорять, що діти не люблять читати. Та насправді в цьому винні не діти, адже їх ніхто не навчив любити книги, - переконана Валентина Антонівна. Найголовніше - захопити дитину цікавою книгою, прислухатися до дитини і допомогти їй з вибором.

Читання – це один із ключових елементів всебічного розвитку дитини. Навчіть дитину отримувати задоволення від читання з раннього віку, і це вміння залишиться з нею назавжди.

Переглядів: 340 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0