Субота, 27.04.2024, 03:29
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Травень » 3 » ЛЕЛЕКА – ТАЛІСМАН ЛЮБОВІ, ЛЕЛЕКА – СИМВОЛ ДОБРОТИ
00:11
ЛЕЛЕКА – ТАЛІСМАН ЛЮБОВІ, ЛЕЛЕКА – СИМВОЛ ДОБРОТИ

 

                                                            Прилітайте, лелеки, до нашого краю

            Екологія, мораль, духовність…Ці поняття сьогодні набувають особливого значення і звучання. Споконвіку на українській землі моральним вважалося е, що слугувало гармонійному розвиткові людини, суспільства в цілому, зокрема, стосунки з природою. Сьогодні вони порушені. Людина стала безвідповідальною щодо навколишнього світу. Та попри це, ми здатні побачити й відродити світле у своїх вчинках, у всьому живому, що нас оточує, в ім`я оновлення природи.

            З цією метою 27 квітня 2017 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відбулася виховна година, присвячена зникаючому виду птахів – білим лелекам.

            У колоритному національному вбранні зібралися на шкільному подвір`ї  діти першої групи – наймолодші вихованці нашого закладу. Вихователь Метіль М.М. чемно припросила усіх гостей, батьків, вчителів та учнів на імпровізовану сцену посеред шкільного саду. І почалося неймовірно ніжне та щемливе дійство – вшанування зникаючого виду птахів – білих лелек.

            Цього дня не було жодної душі, яка б не задумалась про свої вчинки, що зневажають братів наших менших і навколишнє середовище. Прокинулись помисли, що в рідному краї все рідне і зветься Батьківщиною. Вона одна і для нас, і для братів наших менших – птахів, бо живуть вони в нас із давніх-давен, скільки ми себе пам`ятаємо.

            Кажуть, що лелеки приносять щастя. Тож нехай прилітає він до нас щовесни і приносить усім щастя.

Переглядів: 384 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0