Вівторок, 23.04.2024, 14:21
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Травень » 15 » МАМА – НАЙДОРОЖЧА У СВІТІ ЛЮДИНА
09:27
МАМА – НАЙДОРОЖЧА У СВІТІ ЛЮДИНА

 

З першого дня життя людини – поруч мати. Вона доглядає, годує і допомагає пізнавати світ своїй дитині. Вона навчає цінувати це життя таким, яким воно є, бачити радощі і прикрощі, прагнути завжди до чогось кращого. Протягом життя, щоб не сталося, мати завжди буде поряд, завжди вислухає та допоможе. Мати радіє нашим перемогам та співчуває невдачам. Матір може дати розумні поради і допомогти вирішити усі наші проблеми, саме вона захистить та застереже від невірних кроків та вчинків. Бо, коли не маєш достатнього життєвого досвіду, дуже легко помилитися, оступитися і піти не тією стежкою.

12 травня 2017 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відзначали День матері, який в Україні святкують 14 травня.

Цього дня в школі відбувся флешмоб «Meihe Mutti», який організувала вчитель іноземних мов Лупіч Л.І. разом із учнями 5-А класу. Діти І групи розмалювали листівки з привітаннями для своїх матусь, в чому їм допомогла вихователь Метіль М.М. Із великим задоволенням вихованці ІІ групи намалювали портрети своїх матусь та представили у вигляді виставки під назвою «Моя мама». А  учні 5-6 класів написали твір на тему: «Мама – найдорожча у світі людина».

Метою усіх цих заходів було вшанування жінок-матерів, дорогих трудівниць, берегинь домашнього вогнища; виховання любові до найріднішої людини на світі, піклування про неї; вчити учнів бути чемними, шанувати батьків, допомагати їм, любити і завжди пам’ятати місце, де народилися, рідну оселю, свій народ.

 

Переглядів: 402 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0