П`ятниця, 26.04.2024, 19:37
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Лютий » 15 » Ми щасливі тоді, коли щасливі наші діти!
10:42
Ми щасливі тоді, коли щасливі наші діти!

Мабуть, немає кращого періоду в житті людини, як дитинство. Дитинство - щаслива пора. Це безтурботний час, коли ми пізнаємо світ з допомогою батьків, учителів, друзів. І хоча дитинство пролітає дуже швидко, воно все-таки дуже цікаве, яскраве і веселе. Це незабутня пора, пора мрій, щирої радості і дорослішання.
14 лютого 2017 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відбулася вечоринка до Дня святого Валентина. Свято влаштували активні учасники учнівського самоврядування на чолі з президентом школи Гусаком Миколою. В різноманітних конкурсах, іграх та танцях брали участь не тільки вихованці нашого закладу, а й вихователі та вчителі. Діти гарно розважились, а дорослі пораділи за них та отримали величезний позитивний заряд. Навіть кицька Муся сьогодні не залишилась без уваги. За участь у конкурсах дітвора отримала м`які іграшки та солодощі.
Щастя наших дітей - найголовніше завдання педагогічного колективу школи. Шлях до його реалізації – любов і турбота. При цьому, маємо не лише огорнути дітей своєю любов’ю, а створити середовище, в якому би діти не тільки навчалися, а й проявляли різні види активності залежно від їх інтересів.

Переглядів: 456 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0