Четвер, 25.04.2024, 02:39
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Вересень » 25 » МРІЇ МОГО ЖИТТЯ
09:56
МРІЇ МОГО ЖИТТЯ

       

      Хто не йде вперед, той іде назад

                           

У кожної людини існує якась заповітна мрія, якась мета в житті, якийсь ідеал, до якого він прагне. Для всіх цей ідеал – свій власний. І засоби для його досягнення кожний вибирає сам. Хтось мріє про багатство, хтось про славу. Один прагне бути гарним, інший – сильним, третій – розумним. Для когось вищий життєвий ідеал – кар’єра, для когось – сім’я. Люди мріють стати акторами, музикантами, моделями, політиками, лікарями, хочуть зайнятися бізнесом або присвятити себе науці.

 За ініціативи учасників спортивного клубу «Спарта» в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» був влаштований майстер-клас «Мрія мого життя». Цього дня жодна дитина не залишилась без уваги. Вихованцям закладу були запропоновані ігри, тематичні відеоролики, бесіди, спортивні змагання та  різні естафети. До заходу долучилися всі учні школи, адже програма була насиченою, цікавою, новою і неймовірно веселою.

  Мабуть, немає на світі такої людини, яка б не мріяла. І це добре, тому що одного дня конкретна мрія стане конкретною метою, і для досягнення цієї мети молодій людині потрібно буде вирішувати низку інших завдань, крок за кроком просуваючись вперед. Тому з впевненістю можна сказати, що такі майстер-класи надзвичайно важливі. Вони допоможуть дитині розкрити свій внутрішній потенціал, навчать мріяти і впевнено йти до своєї мрії.  

Нехай кожна  мрія здійсниться. А після неї буде інша мрія, яка знову стане метою. Тільки не потрібно зупинятися!

 

Переглядів: 800 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0