П`ятниця, 26.04.2024, 04:17
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Лютий » 13 » Про прийняття рішення про застосування переговорної процедури закупівлі на постачання за ДК 021:2015:09320000-8 Пара, гаряча вода та пов’яза
18:24
Про прийняття рішення про застосування переговорної процедури закупівлі на постачання за ДК 021:2015:09320000-8 Пара, гаряча вода та пов’яза

П Р О Т О К О Л

Засідання тендерного комітету

КЗ КОР Боярська спеціальна загальноосвітня школа – інтернат І-ІІ ступенів

м. Боярка

«13» лютого 2017 р

ПРИСУТНІ :

  1. Голова тендерного комітету КЗ КОР Боярської спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату І-ІІ ступенів Луценко Людмила Павлівна.
  2. Заступник голови комітету з конкурентних торгів Дальниченко Світлана Миколаївна
  3. Секретар комітету з конкурентних торгів Осовська Тетяна Вікторівна
  4. Член тендерного комітету Клименко Валентина Прокопівна
  5. Член тендерного комітету Нич Володимира Володимирівна

Всього 5 чол.

Предмет закупівлі:

ДК 021:2015:09320000-8 Пара, гаряча вода та повязана продукція.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

Про прийняття рішення про застосування переговорної процедури закупівлі на постачання за ДК 021:2015:09320000-8 Пара, гаряча вода та повязана продукція та прийняття рішення, за результатами проведення переговорів з учасником, про намір укласти договір з Комунальне підприємство «Києво – Святошинська тепломережа» Київської обласної ради.

СЛУХАЛИ:

  1. Голова тендерного комітету КЗ КОР Боярської спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату І-ІІ ступенів Луценко Л.П., яка повідомляє, що правові та економічні засади здійснення закупівлі пари, гарячої води та пов’язаної продукції визначені Законом України «Про публічні закупівлі» (із змінами та доповненнями) від 25 грудня 2015 року за № 922-VIII (далі – Закон).

Враховуючи об’єктивну відсутність конкуренції з технічних причин щодо постачання пари, гарячої води та пов’язаної продукції (єдиний можливий постачальник – природній монополіст Комунальне підприємство «Києво – Святошинська тепломережа» Київської обласної ради, 081503, Київська обл., м.Боярка, вул. Незалежності № 9, тел. (380459) 84-03-08, факс (380459) 84-04-11, у даному випадку відповідно до пункту 2 частини 2 статті 35 Закону може бути застосована переговорна процедура закупівля, яка для укладення договору з обраним учасником передбачає попередньо проведення з ним переговорів.

Переговори були проведені з учасником процедури закупівлі 21 жовтня 2016р. в приміщені КЗ КОР Боярська спеціальна загальноосвітня школа – інтернат І-ІІ ступенів.

Документи надані учасником у відповідності до ст. 16 Законом України «Про публічні закупівлі» та підтверджують документально інформацію про відповідність учасника кваліфікаційним вимогам відповідно до ст.16 Закону.

Згідно Зведеного Переліку суб'єктів природних монополій станом на 12.01.2017р. Комунальне підприємство «Києво – Святошинська тепломережа» Київської обласної ради, - єдиний постачальник теплової енергії в м.Боярка, який має відповідний документ.

  • застосування переговорної процедури закупівлі: відсутність конкуренції (у тому числі з технічних причин) на відповідному ринку, внаслідок чого договір про закупівлю може бути укладено лише з одним постачальником, за відсутності при цьому альтернативи.

Причини та обставини, якими керуються замовник під час застосування переговорної процедури закупівлі:

Комунальне підприємство «Києво – Святошинська тепломережа» Київської обласної ради – відповідно до пункту 2 частини 2 ст. 35 Закону відсутність конкуренції (у тому числі з технічних причин) на відповідному ринку, внаслідок чого договір про закупівлю може бути укладено лише з одним постачальником, за відсутності при цьому альтернативи.

Голосували: 5- За (Одноголосно), 0- Проти, 0- Утримались

Члени тендерного комітету, керуючись ст. 35 Закону України «Про публічні закупівлі».

ВИРІШИЛИ:

  1. Застосувати переговорну процедуру закупівлі на постачання теплової енергії;
  2. Секретарю тендерного комітету з конкурсних торгів Осовській Т.В. на виконання абзацу 3 пункту 3 ст.35 Закону подати на оприлюднення повідомлення про намір укласти договір, протягом одного дня після прийняття цього рішення про застосування переговорної процедури закупівлі в системі Prozzoro у Уповноваженого органу та оприлюднити рішення про застосування переговорної процедури закупівлі та про намір укласти договір відповідно до вимог Закону.
  3. Відповідальність за виконання даного рішення по закупівлі покласти на Луценко Л.П.

Від замовника

_______________ Луценко Л.П..

_______________ Дальниченко С.М.

_______________ Осовська Т.В.

________________ Клименко В.П.

________________ Нич В.В.

Переглядів: 383 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0