Субота, 27.04.2024, 01:31
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Березень » 24 » Птахів викликаю з далекого краю
01:05
Птахів викликаю з далекого краю

 

      Сьогодні наступила пора, коли знову, вже в котрий раз, іде велике переселення птахів на батьківщину.

     З метою залучення учнівської молоді до приваблювання та охорони перелітних птахів у період їх повернення із зимівлі до рідного краю

 22 березня в  КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа – інтернат І – ІІ ступенів» відбулося підведення підсумків загальношкільної акції «Будиночок для птахів». Діти своїми руками, за допомогою дорослих, виготовили штучні гніздівлі. В цій акції було представлено 8 учнівських робіт : Журавленка  Артема (підготовчий клас), Мартинця Леоніда (2 – Б клас), Трубачової Надії (4 клас), Волошина Данила (5 клас), Коваленка Владислава (2 – А клас), Атаманенка  Богдана (3 клас)  та братів Авраменків Романа  і Олександра (8 клас).  Всі вони  були  відзначені  на шкільній лінійці заохочувальними призами.

      Юні любителі природи з захопленням розказували вірші, легенди, прислів'я, приказки, загадки, присвячені птахам, натхненно співали українських народних пісень і водили весняні хороводи. Після чого учасники свята дружно,  разом з учителем трудового навчання Лісовським Р.А. ,     розмістили хатинки для птахів на території школи.   З нетерпінням чекаємо, що птахи на своїх крилах принесуть весняне тепло.

Переглядів: 399 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0