Четвер, 28.03.2024, 12:31
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Травень » 31 » СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА
10:44
СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

                           

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято останнього дзвоника. Цей день особливий для школярів, педагогів, батьків – і веселий, і з ноткою смутку водночас. Адже останній дзвоник сповістив не лише про закінчення навчання і прихід літніх канікул, а й про нову, незвідану сторінку життєвого шляху випускників.

 

26 травня 2017 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів відбулося гучне Свято останнього дзвоника. Ні для кого не є таємницею те, що це одне з найкращих та найулюбленіших шкільних свят. Адже це своєрідний звіт перед Батьківщиною, це підсумок роботи за навчальний рік, що завершується. І свято вдалося, пройшло з радістю та великим емоційним піднесенням.

 

Всіх учнів, педагогів та батьків тепло привітала директор школи – Маріогло Зінаїда Іванівна. Учням перевідних класів директор школи побажала набиратись здоров’я від спілкування з природою, розуму від книг та мудрості від спілкування з людьми, що їх оточують.

         Своїм колегам директор школи побажала і надалі залишатись професіоналами своєї справи, щоб ніколи не міліла криниця їх педагогічної мудрості, а міцне здоров’я, особисте щастя та удача щоб завжди були їхніми супутниками в житті.

 

Заступник директора з навчально-виховної роботи – Темченко Валентина Петрівна привітала вихованців закладу грамотами за досягнення у навчанні, різноманітних творчих конкурсах та громадському житті школи.

 

        Далі слово тримали випускники. Вони дякували вчителям за знання, за любов до них, за підтримку та піклування.

 

Прозвучав Останній шкільний дзвоник. Його давали випускник 10 класу – Черненко Артем та першокласниця – Заєць Христина.

 

          На цьому свято не закінчилося. Випускний клас запросив усіх присутніх на випускний бал.

Переглядів: 389 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0