Четвер, 25.04.2024, 09:46
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Вересень » 7 » Свято української пісні
09:59
Свято української пісні

            Сповнені вічної юної зваби, безсмертно лунають пісні над українськими просторами, легко злітаючи на крилах мелодії далеко за межі рідного краю. Без народної пісні взагалі неможливе повнокровне духовне життя людини. До пісні звертаються колективно й поодинці, в будень і свято, старі й молоді. Народні пісні володіють чудовою здатністю полонити людські серця. В них два крила — слово і мелодія. Вони підносять настрій, окрилюють бажання, надихають у праці, овівають радістю відпочинок, розраджують у горі, тамують душевні болі, множать сили в боротьбі.

            06.09.2016 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відбулося Свято української пісні.

            В позаурочний час на шкільному подвір`ї зібралися всі учні та педагоги школи. Кожна група презентувала пісню. А найкращими артистами сьогодення стали дівчата VІ групи, які разом з вихователем Терзієвою Н.О та педагогом-організатором Остапчук Н.В. представили свою улюблену пісню «Рушник».

            На завершення заходу під акомпанемент вчителя музичного мистецтва Кушніренко В.В. усі присутні виконали пісню «Ой, у лузі калина…»

Переглядів: 384 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0