П`ятниця, 29.03.2024, 10:08
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Травень » 25 » УКРАЇНА – ЄВРОПЕЙСЬКА ДЕРЖАВА
09:34
УКРАЇНА – ЄВРОПЕЙСЬКА ДЕРЖАВА

 

 Спільні цінності, спільна історія всіх націй континенту, толерантність і взаємоповага – саме ці ідеї є провідними на шляху до об’єднаної Європи. У цьому році День Європи в Україні відзначатиметься 20 травня.

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.

Україна – єдина держава не член ЄС, в якій на державному рівні відзначається День Європи.

Відзначення Дня Європи в Україні - це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи.

З нагоди святкування Дня Європи в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» 19 травня 2017 року було організовано флешмоб «Україна – європейська держава», в якому взяла участь уся шкільна родина. Також цього дня в кожному класі були проведені години спілкування на тему: «Я – українець, я – європеєць. І цим горджуся».

Виховною метою заходу було допомогти учням зрозуміти важливість Європейського об'єднання; сприяти усвідомленню місця України серед країн Європи та приналежності її до європейської сім'ї народів, формувати новий європейський світогляд молоді, патріотичні почуття.

              

Переглядів: 327 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0