П`ятниця, 29.03.2024, 00:17
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Лютий » 12

            12 лютого до КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» завітали гості благодійної організації «Фонд волонтерів України».

            Діти з нетерпінням чекали на їх приїзд. Яскравим моментом зустрічі став концерт. У виконанні школярів прозвучали українські народні пісні та сучасна поезія. Окрасою виступів став ансамбль хлопчиків «Веселі музики».

            Волонтери подарували дітям канцтовари, різноманітні ігри, конструктори, солодощі. Після свята для гостей була проведена екскурсія по школі. З цікавістю гості подивилися на виставку дитячих робіт «Чарівниця – зимонька».

            Вихованці закладу щиро вдячні волонтерам за тепло їх сердець та чудові подарунки.

... Читати далі »
Переглядів: 445 | Додав: Elena | Дата: 12.02.2015

            11 лютого 2015 року учні 10 класу КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» разом із класним керівником Шевчук В.А. відвідали Київський планетарій – чудове місце, де можна не тільки відпочити і розважитися, але й провести час із користю.

            Діти переглянули науково-популярний фільм «Політ на Місяць». Сеанс супроводжувався незабутніми астрономічними спецефектами – демонстрацією зоряного неба обох півкуль, сонячних і місячних затемнень, комет, метеорних дощів і т.д.

            Школярі занурилися в таємниці науки на сеансі сферичного кіно, а також змогли відпочити в унікальній інтерактивній ігровій зоні.

... Читати далі »

Переглядів: 471 | Додав: Elena | Дата: 12.02.2015