Четвер, 18.04.2024, 04:35
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 09

            В нашому закладі велика увага приділяється фізичному вихованню дітей з особливими потребами, оскільки за допомогою різних фізичних вправ ми можемо допомогти дитині не відчувати себе слабкою та безпорадною серед інших дітей.

            На завершення Тижня здоров`я учні КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» разом із вчителем фізичної культури Полторацьким А.А. організували цікаву фізкультхвилинку. 9 квітня 2015 року на шкільному подвір`ї під веселу музику вишикувались учні молодших класів для того, щоб показати свої вміння і навички набуті під час щоденної ранкової зарядки.

            Вправи, які показали вихованці нашого закладу доступні, ритмічні, легко запам`ятовуються, спрямовані за дією і дуже прості. Вони об`єднані у серію різних видів: бігу, стрибків, підскок ... Читати далі »

Переглядів: 392 | Додав: Elena | Дата: 09.04.2015

            12 квітня все людство відзначає Всесвітній день авіації та космонавтики. Це свято з`явилось на честь першого польоту у космос людини і тим самим підкреслює нестримну жагу до пізнання. У цей знаменний день варто пам`ятати, що можливості наші безмежні, і за наявності наполегливої праці та терпіння ми можемо здолати будь-які перешкоди.

            9 квітня 2015 року учні КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» вирішили провести флешмоб «Україна – космічна держава». В цій акції взяли участь всі вихованці нашого закладу. А наймолодші - ще й підготували свої «космічні» малюнки.

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 678 | Додав: Elena | Дата: 09.04.2015

            Дирекція Боярського державного краєзнавчого музею 8 квітня 2015 року запросила учнів КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відвідати виставку нашого земляка, боярчанина Андрія Коваленка, яка відкрилась в музеї в кінці березня.

            Унікальна експозиція сакрального живопису вразила всіх. Діти завмерли,  не зводячи очей з картин. Душа кожного розкрилася, мов квітка назустріч світлу, яке струменіло з полотен. А живі очі всіх образів дивилися в душу, даруючи тепло і любов.

 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 390 | Додав: Elena | Дата: 09.04.2015