П`ятниця, 29.03.2024, 02:31
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Квітень » 10

            Ми вже не раз чули про те, що почастішали випадки дитячої злочинності. Багато причин є для цього у нашому сьогоденні. Але однією із головних, є те, що підлітки не знають законів. І тому 8 квітня 2016 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» для учнів старших класів було проведено виховну годину-бесіду на тему: «Кримінальна відповідальність неповнолітніх».

 Старшокласники розігрували різні ситуації, оцінювали характер правопорушень і міру їх покарань, які можуть бути присуджені за дані правопорушення. Вихованці закладу переглянули відеоролики «Крадіжка в супермаркеті» та «Колонія для неповнолітніх».

            Такі бесіди-роздуми дуже важливі для нашої сучасної молоді, вони дають можливість попередити кримінальну відповідальність за скоєні злочини неповнол ... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: Elena | Дата: 10.04.2016

            6 квітня 2016 року в КЗ КОР « Боярська спеціальна загальноосвітня школа - інтернат І –ІІ ступенів» відбулося розважально-пізнавальне свято для молодших школярів « Готуємо вінегрет», яке провели  класоводи 1-А та 2-Б класів: Тараненко Н.В. та Нич В.В.

            Прикрашений  різними  овочами зал та по-святковому вбрані діти, створили особливу атмосферу серед  глядачів та маленьких артистів, які цікаво розповідали всім присутнім  про історичну батьківщину кожного овочу та їх корисні властивості. Подорожуючи разом з овочами, до нашого столу дітки  приготували вінегрет та ознайомились з різноманітними  стравами національної кухні. Всі із захопленням  гралися, « садили город» і  відгадували загадки.

        &n ... Читати далі »

Переглядів: 389 | Додав: Elena | Дата: 10.04.2016