Вівторок, 16.04.2024, 12:59
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 18 » КОСМІЧНІ МАНДРІВКИ
09:11
КОСМІЧНІ МАНДРІВКИ

Чарівні спалахи Всесвіту завжди приваблювали допитливі очі людини. Пізнати непізнане, зрозуміти оточуючий світ - це здавна було мрією людства.

Саме тому в рамках проекту «Космічні мандрівки», в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відбулися заходи, приурочені Всесвітньому Дню авіації та космонавтики.

Упродовж проекту школярі були залучені до активної пізнавальної, пошуково-дослідницької, творчої діяльності з метою формування у дітей знань про Всесвіт. Протягом трьох днів вихованці закладу малювали малюнки на космічну тематику, виготовляли стінні газети від кожної групи, переглядали науково-популярні фільми про вчених-авіоконструкторів та космонавтів, брали участь у флешмобі  «Україна – космічна держава» та спортивних змаганнях між командами «Прибульці» та «Земляни», присвячених Дню авіації та космонавтики.

Усі форми роботи з учнями нашої школи відповідно проекту «Космічні мандрівки», а також заплановані заходи до Всесвітнього Дня авіації та космонавтики були цікаві та змістовні, діти отримали багато позитивних емоцій та сформували уявлення про Космос, об’єкти та явища природи планети Земля. Також школярі мали змогу дізнатися про видатних вчених-українців, що прославили нашу Україну, як космічну державу.

 

 

Переглядів: 354 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0