Субота, 20.04.2024, 04:46
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 12

В сучасних умовах важливість нестандартного уроку полягає в тому, що він підвищує ефективність навчання, зацікавлює учнів до вивчення нового матеріалу, заставляє учнів думати, активно працювати, шукати найрізноманітніші способи для вирішення поставлених учителем завдань. На такому уроці учитель не дотримується звичайних етапів навчального процесу та традиційних методів, але такий урок повинен мати чіткий план, правильно підібрані завдання, що викликають в учнів зацікавлення і сприяють оптимальному розвитку і вихованню. Нестандартний урок - це імпровізоване навчальне заняття, що не має традиційної структури. Крім того такі уроки більше подобаються учням, ніж буденне навчання, зацікавлюють учнів до вивчення матеріалу. ... Читати далі »

Переглядів: 594 | Додав: Elena | Дата: 12.04.2017

 

4 квітня 2017 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів»вчитель географії Шевчук Вікторія Анатоліївна організувала та провела пригодницьку гру-квест для юних патріотів.

Цього дня діти мали нагоду весело провести час із однокласниками та друзями, а також на мить стати дослідниками, слідопитами, королями логіки   та майстрами дедукції. ... Читати далі »

Переглядів: 397 | Додав: Elena | Дата: 12.04.2017