П`ятниця, 26.04.2024, 06:36
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 12 » Квест для юних патріотів «З Україною в серці»
12:43
Квест для юних патріотів «З Україною в серці»

 

4 квітня 2017 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів»вчитель географії Шевчук Вікторія Анатоліївна організувала та провела пригодницьку гру-квест для юних патріотів.

Цього дня діти мали нагоду весело провести час із однокласниками та друзями, а також на мить стати дослідниками, слідопитами, королями логіки   та майстрами дедукції.

Команди шукали на місцевості оригінальні рішення та підказки, які раніше були заховані на території школи в різних місцях. Крок за кроком, виконуючи завдання й розгадуючи підказки, учасники отримували інші, й так доти, поки не прийшли до фінішної точки квесту.

Виконання завдань на сімох  зупинках: «Славетні українці», «Картографічна», «Історична», «Туристична», «Україна в іменах», «Батли», «Пантоміма» контролювали модератори. Такими модераторами у грі були судді на станціях етапів змагань, які  відмічали зароблену кількість балів учасниками в маршрутний лист квесту-гри.

За загальною кількістю балів перемогу отримала команда «Зубри», а «Рисі» зайняли почесне друге місце.

Це яскраве видовище емоційно згуртувало колектив, забезпечило набуття навичок командної роботи та почуття впевненості у власних силах. Гравці поглибили знання про Україну, її історичне минуле та сучасне, змогли отримати максимум задоволення.

Переглядів: 399 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0