Четвер, 25.04.2024, 17:59
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 12 » НЕТРАДИЦІЙНИЙ УРОК
12:46
НЕТРАДИЦІЙНИЙ УРОК

В сучасних умовах важливість нестандартного уроку полягає в тому, що він підвищує ефективність навчання, зацікавлює учнів до вивчення нового матеріалу, заставляє учнів думати, активно працювати, шукати найрізноманітніші способи для вирішення поставлених учителем завдань. На такому уроці учитель не дотримується звичайних етапів навчального процесу та традиційних методів, але такий урок повинен мати чіткий план, правильно підібрані завдання, що викликають в учнів зацікавлення і сприяють оптимальному розвитку і вихованню. Нестандартний урок - це імпровізоване навчальне заняття, що не має традиційної структури. Крім того такі уроки більше подобаються учням, ніж буденне навчання, зацікавлюють учнів до вивчення матеріалу.

В КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відкритий урок з теми «Звичайні дроби» для учнів 5класу став справжнім святом Дробів. Діти із захопленням розповідали про значимість дробів, про важливість їх вивчення.

Цікаві методи та прийоми застосувала вчитель Богдан Антоніна Іванівна : це і гість уроку Незнайко, це і гра «Квітка», і «Математичне лото», робота в групах «Єднання в силі».

Жвава фізкультхвилика та гімнастика для очей зробили урок легким та швидкоплинним.

Один з відомих письменників сказав, що людину можна оцінювати дробом, чисельник якого становить те хороше, що вона думає про себе сама, а знаменник – те хороше, що про цю людину думають інші.

Антоніна Іванівна побажала дітям, щоб життєвий дріб у кожного з них був завжди правильним.

Переглядів: 596 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0