П`ятниця, 19.04.2024, 10:10
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 12 » КОЗАКИ СИЛИ НІ В КОГО НЕ ПРОСИЛИ
09:26
КОЗАКИ СИЛИ НІ В КОГО НЕ ПРОСИЛИ

            З метою формування родинних традицій щодо занять фізичною культурою та спортом, організації активного сімейного дозвілля, зміцнення психологічних та емоційних стосунків в сім`ях шляхом об`єднання зусиль для досягнення спільних цілей 11 жовтня 2016 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» пройшли сімейно-спортивні змагання «Тато, мама і я – спортивна сім`я», присвячені «Дню Українського козацтва», яке організував та провів вчитель фізичної культури Полторацький А.А.

            В заході взяли участь команди чотирьох дружніх родин з активною життєвою позицією. Родини міряли свої сили у різноманітних вправах з м`ячами та різним спортивним інвентарем. Програма свята складалась з веселих естафет, вправ на спритність та влучність, координацію рухів. Ігри були як командні, так і для тат і мам окремо. Кожен член команди змагався з своїми суперниками на спритність, швидкість та рівновагу. Переможці та призери заходу визначалися за найменшим часом проходження дистанції та були нагороджені подарунками.

            Найкращими учасниками змагань були сім`ї: Маціпури Ю.В., Рогоман Т.І., Кущенко А.М., Климович Т.О., Кардашової С.В. У конкурсі найкращим татом визнано Маціпуру Юрія Васильовича, найкращою мамою – Рогоман Тетяну Іванівну.

            Треба відмітити, що змагання проходили весело та завзято, за великої підтримки вболівальників. Всі, без виключення, учасники отримали призи за активну участь. На святі переможених не було, тому, що всі отримали емоційний заряд бадьорості, піднесеного настрою та спортивного азарту.

            По завершенню заходу усіх: і батьків, і учнів,у фойє школи, чекав приємний сюрприз – виставка дитячих малюнків «Козаками слався, Україно!»

Переглядів: 409 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0