П`ятниця, 29.03.2024, 16:42
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 7 » Школа самбо
09:10
Школа самбо

Всеукраїнський соціальний проект

«ШКОЛА САМБО» в дії…

 

Ще декілька років тому українці вважалися однією із найздоровіших націй в Європі, адже історично і генетично здатність рухатись активно закладена у підсвідомість нашого народу. Тому, найбільшим багатством для держави є здоров’я кожної людини, в формуванні і збереженні якого фізична культура і спорт є головним чинником.

Виконуючи основні завдання щодо пропаганди здорового способу життя та організації спортивно- масової зайнятості учнів  6 жовтня 2016року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І–ІІ ступенів» відбулося урочисте  відкриття оновленого сучасного спортивного залу. Цей подарунок було здійснено в рамках Всеукраїнського соціального проекту« Школа Самбо».

На відкриття завітали почесні гості: мер міста Боярки Олександр Зарубін, директор благодійного фонду «Благомай» Костянтин Голубятніков, віце-президент Федерації Бойового самбо України Федір Середюк, засновник проекту «З дитинства чемпіон» Олександр Волошаненко, організатор проекту «Спарта» Василь Тимошенко та тренер Олександр Євтєхов. 

Гості привітали колектив закладу з відкриттям оновленої спортивної зали і висловили переконання, що затишне приміщення стимулюватиме дітей до нових звершень, що ця зала і бажання учнів у ній тренуватися, гармонійно поєднувати навчання із заняттями спортом і фізичною культурою дадуть свої результати.

Діти та педагогічний колектив школи щиро дякують організаторам проекту, які об'єднали свої зусилля заради формування в Україні здорової нації та виховання фізично загартованого молодого покоління.

 

 

 

Переглядів: 715 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0