П`ятниця, 29.03.2024, 11:25
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 19 » Твій друг – безпечний рух
08:53
Твій друг – безпечний рух

         З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху, то всі повинні пам’ятати про безпеку на дорозі: і водії, і пішоходи, і пасажири. 

Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.

Тому в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІступенів» пройшов місячник “Увага! Діти на дорозі!”. В рамках якого в закладі проходять профілактичні заходи з безпеки дорожнього руху відповідно до плану. Головною метою яких є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах.

Щоб навчити дітей захистити себе на дорозі, в школі відбулася низка заходів з попередження травматизму, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення кожним найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

Місячник був насичений різноманітними заходами, такими як: лекції, виховні години “Знай та вивчай правила дорожнього руху» «Безпека на дорозі залежить від кожного», «Правила дорожнього руху та безпечна поведінка на вулицях та дорогах», бесіди «Найактивніший пішохід», засідання круглого столу «Твоє життя – в твоїх руках»; міні-диктанти «Правила дорожнього руху»  на уроках української мови; вікторини «Як я знаю правила безпечної поведінки на вулиці, на пішохідних переходах»; конкурси малюнків з безпеки дорожнього руху (1-8 класи) та конкурс стіннівок (9-10 класи).

         Проте найяскравішим виявився виступ-інсценування команди юних інспекторів руху «Зебра» під гаслом «Твій друг – безпечний рух». Учні, ознайомили присутніх з правилами дорожнього руху, вчили користуватися ними в різних ситуаціях та розрізняти дорожні знаки, закріпили  правила переходу через пішохідний перехід. Наймолодші учасники дорожнього руху мали змогу випробувати себе в ролі інспектора та автомобіліста.

Тож будьте уважними на дорогах! 

Переглядів: 372 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0