Субота, 27.04.2024, 06:52
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Листопад » 04

            В КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» працює гурток «Пізнай себе». Мета роботи гуртка: покращення суб`єктивного самопочуття вихованців, сприяння реалізації їх творчого потенціалу та особистого розвитку; досягнення відчуття радості, задоволення, успіху.

            Учні нашого закладу з великим задоволенням відвідують заняття, які проводить керівник гуртка Малишева К.Р, працівник РЦЕНТУМ міста Боярка. 

Переглядів: 380 | Додав: Elena | Дата: 04.11.2015

            Здорова людина – це така людина, яка життєрадісно й охоче виконує обов`язки покладені на неї життям, і повністю реалізує свої фізичні й розумові здібності. Ми добре знаємо, що здоров`я найбільша людська цінність, яку, на жаль, багато людей починають цінувати та берегти, вже втративши значну частину цього скарбу.

            Сьогодні особливо гостро стоїть проблема виховання здорової молоді. І тому 03 листопада 2015 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відбулася виховна година «Здоров`я – це довголіття».

            Мета заходу: дати поняття про те, що здоров`я –це великий дар не тільки для самої людини, воно також має вирішальне значення і для розвитку всього суспільства. Тому бути здоровим престижно і прекрасно.

 & ... Читати далі »

Переглядів: 389 | Додав: Elena | Дата: 04.11.2015