Субота, 20.04.2024, 13:32
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 29

            Скоро Новий рік вступить в свої права. А поки що вирує передноворіччя. Воно кружляє і звеселяє дітлахів своїми пречудовими святами, дарує дивовижні відчуття, п`янить запахом мандаринок та шоколаду, тішить ляльками та машинками, радує карнавальними костюмами, захоплює новими враженнями.

            В КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відбулося багато передноворічних свят, але родзинкою їх параду став новорічний ранок для молодших школярів «Новорічна казка», де діти в повній мірі насолодилися: і виставою, і хороводами, і безліччю подарунків, а ще - іграми і танцями.

            За усім цим дійством споглядали батьки, бабусі та дідусі вихованців нашого закладу, які неабияк пораділи за своїх діток, а також - сумлінну працю педагогів школи.

... Читати далі »

Переглядів: 389 | Додав: Elena | Дата: 29.12.2015

            Напередодні новорічних свят в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» навідати вихованців закладу приїздили дорогі гості. Діти завжди чекають див в передноворіччі. І ці дива їм подарували небайдужі люди – давні друзі: Панченко Едуард Анатолійович (Департамент боротьби з економічною злочинністю), волонтери Міжнародного жіночого клубу «Soroptimist», учасники студії «Integrum», батюшка В`ячеслав та юні прихожани Православної церкви в селі Білогородка Київської області, члени громадських організацій «Живи», «Рада волонтерів» та «Ми разом».

            Учні нашої школи мали можливість не тільки насолодитися подарунками гостей, а й віддячити своїм друзям. Вони приготували новорічну виставу, в якій показали усі свої таланти, майстерність та гостинність.


		<!-- ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: Elena | Дата: 29.12.2015