Субота, 11.05.2024, 06:18
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 11

            Сьогодення вимагає від дітей чим раз швидшого і якіснішого входження у світ дорослих, що не завжди відбувається спокійно й без насильства. Дорослі намагаються, аби процес соціалізації дітей відбувався якомога безпечніше, а тому переконані в необхідності проведення заходів і впровадження політики захисту дітей від будь-яких форм насильства.

            Саме з цією метою представниками благодійного фонду «Щасливе і здорове дитинство» з 08 по 10 грудня 2015 року у КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» для учнів старших класів було проведено тренінг «Альтернатива насильству».

            Діти активно включилися у роботу, охоче виконували вправи, що були запропоновані тренерами, обговорювали, висловлювали свої почуття і враженн ... Читати далі »

Переглядів: 511 | Додав: Elena | Дата: 11.12.2015

              З 07 по 10 грудня 2015 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» пройшли  змагання «Веселі старти»  серед молодших учнів, присвячені  Дню Збройних сил України.

            У спортивно-оздоровчому змаганні, що відбулося 10 грудня взяли участь команди 4-А класу «Лицар»і  5-А класу «Джура».

           Організатором змагань виступили:  вихователь  ІVгрупи Васьковський О.О. та заступник директора школи з виховної роботи Шевчук В.А., які підготували для учасників загадки, конкурси, естафети… Діти мали наго ... Читати далі »

Переглядів: 348 | Додав: Elena | Дата: 11.12.2015