Четвер, 25.04.2024, 14:46
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 11 » Альтернатива насильству
09:04
Альтернатива насильству

            Сьогодення вимагає від дітей чим раз швидшого і якіснішого входження у світ дорослих, що не завжди відбувається спокійно й без насильства. Дорослі намагаються, аби процес соціалізації дітей відбувався якомога безпечніше, а тому переконані в необхідності проведення заходів і впровадження політики захисту дітей від будь-яких форм насильства.

            Саме з цією метою представниками благодійного фонду «Щасливе і здорове дитинство» з 08 по 10 грудня 2015 року у КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» для учнів старших класів було проведено тренінг «Альтернатива насильству».

            Діти активно включилися у роботу, охоче виконували вправи, що були запропоновані тренерами, обговорювали, висловлювали свої почуття і враження від завдань. Учні зрозуміли важливість підтримки команди, допомоги один одному, навчалися стримувати емоції, відмовляти на маніпуляції, аналізувати свій настрій, краще пізнали своїх товаришів. На закінчення учасники подякували один одному, написали багато теплих слів, щирих побажань.

Переглядів: 510 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0