Четвер, 25.04.2024, 03:06
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Лютий » 08

            04 лютого 2016 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» було проведено чергове засідання клубу «Пізнайко». Маленькі чомучки, учні початкових класів, встигли довідатись багато цікавого: чому листя жовтіє і опадає, чому ріки течуть, а сніг іде, чому і як потрібно навчатись. Також йшла розмова про роль книги, бібліотеки і, звичайно ж, комп`ютера в інформаційному суспільстві.

            Маленькі чомучки дізналися, що за допомогою комп`ютера можна не лише читати текст і переглядати картинки, а й чути голоси персонажів, «оживляти» ілюстрації, грати в цікаві ігри.

            До уваги молодших школярів були запропоновані цікаві головоломки і вікторини. А в кінці засідання було проведено конкурс «Комп`ютер креслить і малює». Переможц ... Читати далі »

Переглядів: 522 | Додав: Elena | Дата: 08.02.2016

            Представники доброчинної християнської місії «Євангеліє для України» є частими гостями нашої школи. Цього разу вони завітали до КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» разом із студентами художньої школи, вихідцями із Китаю, які провели для школярів вступний урок з образотворчого мистецтва.

            Метою цього заняття було виявити уподобання, художні здібності, рівень та нахили учнів, щоб у подальшому скласти план наступних майстер-класів із малювання.

            Школярі із задоволенням проявили свою фантазію на папері під керівництвом друзів із Китаю.

            В кінці уроку гості пригостили вихованців солодощами.

            ... Читати далі »

Переглядів: 388 | Додав: Elena | Дата: 08.02.2016