П`ятниця, 19.04.2024, 22:56
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Лютий » 16

          Одним з основних завдань школи є підготовка учнів до самостійного життя в суспільстві. Для досягнення цієї мети необхідно «озброїти» дитину такими знаннями, уміннями та навичками, які необхідні в сучасному світі.    Вміння користуватись комп’ютерними технологіями у наш час зустрічається на кожному кроці, нині інформатика охоплює всі види людської діяльності.  Необхідно враховувати, що учень закінчує школу у віці 18 років, після чого він має обрати свій подальший шлях у житті. Для того, щоб випускник школи не зробив хибний вибір, і обрав той фах, який йому підходить, він має мати повне уявлення про нього. Ці знання повинні набуватись у школі. Також освіта у школі не повинна оминати і ті знання та вміння, які можуть знадобитись у повсякденному житті.

        ... Читати далі »

Переглядів: 435 | Додав: Elena | Дата: 16.02.2016

            З 08 по 12 лютого в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відбулася ціла низка виховних заходів присвячених Дню святого Валентина, що неабияк порадувало і дорослих, і дітвору. Школярі із задоволенням відвідували гуртки, які працюють у нашому закладі та виготовляли власноруч валентинки для своїх рідних та близьких.

             Цього року, як і завжди, усі бажаючі мали змогу через шкільну пошту (виставлену скриньку для листівок-валентинок) виявити свої почуття однокласникам, друзям, учителям.

            Також на відкритому занятті гуртка «Робимо своїми руками»(керівник Остапчук Наталія Володимирівна) учні початкових класів зробили чудові валентинки - «Чарівні палички».

     ... Читати далі »

Переглядів: 432 | Додав: Elena | Дата: 16.02.2016