Субота, 20.04.2024, 01:59
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Лютий » 16 » Вміємо працювати і відпочивати
14:06
Вміємо працювати і відпочивати

            З 08 по 12 лютого в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відбулася ціла низка виховних заходів присвячених Дню святого Валентина, що неабияк порадувало і дорослих, і дітвору. Школярі із задоволенням відвідували гуртки, які працюють у нашому закладі та виготовляли власноруч валентинки для своїх рідних та близьких.

             Цього року, як і завжди, усі бажаючі мали змогу через шкільну пошту (виставлену скриньку для листівок-валентинок) виявити свої почуття однокласникам, друзям, учителям.

            Також на відкритому занятті гуртка «Робимо своїми руками»(керівник Остапчук Наталія Володимирівна) учні початкових класів зробили чудові валентинки - «Чарівні палички».

            Закінчився тиждень довгоочікуваною святковою дискотекою. Члени учнівського комітету нашого інтернату підготували цікаву та веселу програму: ігри, конкурси, вікторини та запальні танці.

            Кожна дитина отримала призи за участь у програмі. А Валентиною та Валентином школи стали учениця 10-А класу Моргун Анна та учень 8-А класу Гусак Микола.

Переглядів: 433 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0