П`ятниця, 26.04.2024, 01:47
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Грудень » 21

         Майже цілий рік усі ми – й дорослі, й малята з нетерпінням очікували зимового свята.

Хто не знає святого Миколая? Малий і старий знає про нього. Весь християнський світ вважає його за великого угодника Божого, який допомагає бідним, творить чудеса для нужденних.. Неможливо описати очікування кожної дитини, щоб побачити його з ангелами і дарунками.

Вже третій день поспіль в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відзначають  улюблене свято всіх українських дітей – День Святого Миколая. Вихованці школи перетворившись на зірочок та ангелів навчають численних друзів, що завітали в гості , як не піддатись спокусливим обіцянкам Баби Яги та її помічника – чорта. А щедрі дорослі обдаровують дітлахів «миколайчиками»

День Святого Миколая – це особливе свято для дитини. Адже попри наявність подарунків, дитина починає вірити у чудеса. Отож, наслідуймо ... Читати далі »

Переглядів: 312 | Додав: Elena | Дата: 21.12.2016

Початкова школа формує в учнів почуття патріотизму, інтернаціоналізму, товариства, активне ставлення до дійсності, глибоку пошану до людей праці. З малих років необхідно дати дітям уявлення про місце і роль їхньої країни у світі, збагачувати знання молодших школярів про значення рідної мови.

Нещодавно в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відбувся тиждень рідної мови в початкових класах. Цілий тиждень молодші учні мандрували стежинами нашої рідної мови. Зазирнули у глибинні джерела історичного минулого. Почерпнули багато цінної інформації.

Першого дня учні мандрували «Стежиною інформації» та «Стежиною ввічливості». Діти дізналися багато цікавих фактів про мову та видатних людей.

Другого дня діти подорожували «Стежиною красномовства». Вони показали свої знання на Олімпіаді, яку підготувала вчителька початкових класів Волосок Л.В.

В ході квесту, що його старанно та про ... Читати далі »

Переглядів: 612 | Додав: Elena | Дата: 21.12.2016