П`ятниця, 26.04.2024, 13:16
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 4 » Будьмо здорові і щасливі
00:10
Будьмо здорові і щасливі

         На початку грудня світова громадськість відзначає Міжнародний день інвалідів - день підтримки мільйонів людей з обмеженими можливостями.

03 грудня 2015 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» серед учнів початкової ланки відбулися спортивні ігри, присвячені Міжнародному дню інвалідів.

 

 

         Метою заходу було: сформувати потребу у дітей молодшого шкільного віку до систематичних занять руховою активністю шляхом проведення різноманітних спортивних ігор та конкурсів, а також виховати в учнів толерантне ставлення до дітей-інвалідів, своїх однолітків.

 

 

 

 

         Гра - це своєрідний спосіб засвоєння громадського досвіду, властивий дітям молодшого шкільного віку. У грі формуються всі сторони особи­стості дитини, відбуваються значні зміни в її психіці. Грі належить велика роль у житті та розвитку дітей: в ігровій діяльності формуються багато позитивних якостей дитини, інтерес і готовність до навчання, розвиваються її пізнавальні здібності. Гра важлива як для підготовки дитини до майбут­нього, так і для того, щоб зробити її теперішнє життя повним і щасливим.

 

 

Переглядів: 407 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0