Субота, 20.04.2024, 14:37
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Листопад » 18 » Гармонійно розвинути дитину
23:44
Гармонійно розвинути дитину

            Для всебічного гармонійного розвитку учні повинні не тільки навчатися але й займатися улюбленими справами в після урочний час. Для цього в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» створені різноманітні форми позакласної роботи.

            На гуртку «Народні вироби» діти освоюють різні техніки виготовлення ляльок-мотанок, розвиваючи дрібну моторику пальців рук та створюють чудові вироби з тканини. Також гурток «Фітодизайн» дає змогу школярам розвинути фантазію, уяву та естетичний смак(керівник гуртків Остапчук Н.В.)

            На заняттях гуртка «Петриківський розпис»(керівник Татаренко О.В.) вихованці нашої школи захоплено вимальовують прекрасні рослинні орнаменти на папері, розписують дерев`яні підставки, пляшки; вчаться створювати свої узори за допомогою техніки петриківського розпису.

            З особливим задоволенням діти займаються виготовленням сувенірів технікою «квілінг», які вони дарують меценатам школи як в Україні, так і за кордоном.

            На заняттях із продуктивної праці, які проводить вчитель трудового навчання Лисенко Л.П., школярі опановують професію складальника металевих виробів. Дану продукцію здають на підприємство УТОСу, звідки вона поступає у торгову мережу. За свою роботу учні отримують заробітну плату.

            Кушніренко В.В. на гуртках «Вокальний спів» та «Гра на музичних інструментах» навчає школярів не тільки окремо виконувати українські пісні та грати музичні мініатюри, але й вдало поєднувати спів і музичний супровід.

            Юні хіміки і майбутні вчені за допомогою гуртка «Цікава хімія» поглиблюють свої знання про речовини та їх властивості, вчаться робити експерименти, тим самим вдосконалюючи свої вміння та навички, знання та можливості використання їх у повсякденному житті і навіть у екстремальних ситуаціях.

            Ці гуртки є невід`ємною складовою навчально-виховного процесу у нашій школі.

 

Переглядів: 513 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0