П`ятниця, 26.04.2024, 15:21
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Листопад » 19 » Хочешь їсти калачі - не сиди на печі
00:14
Хочешь їсти калачі - не сиди на печі

            Хліб…яке коротке слово, але скільки в ньому тепла. З давніх – давен в усіх народів вважалося найбільшою святинею, коли хліб лежав на столі. Жоден з українських обрядів не обходиться без хліба, тому, що хліб – це життя, добробут, багатство.

            З метою виховання у дітей дбайливого ставлення і поваги до хліба та людей, що виростили його; прищеплення любові до хліборобської праці, в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів»        18 листопада 2015 року було проведено виховний захід «Хліб усьому голова». Вихователь ІІІ групи Кривченко О.В. разом з учасниками заходу розповіли про хліб – символ праці і миру. Розповідь про найголовнішу святиню нашого життя була дуже цікавою, супроводжувалась піснями і танцями. Особливо сподобалась глядачам інсценізація української народної казки «Колосок». Маленькі актори Фельбаба Женя, Дьячун Ліза та Атаманенко Богдан яскраво по- дитячому донесли до глядачів глибокий зміст казки, надихнувшись присутністю в залі своїх батьків, які помітно пишалися грою дітей.

            Такі активні засоби роботи допомагають в подальшому формувати відповідальне ставлення до праці, розуміння її ролі в житті людини й суспільства, розвивають інтерес до трудової діяльності й розмаїття світу професій.

 

 

 

Переглядів: 610 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0