П`ятниця, 19.04.2024, 02:57
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 8 » Учень – не посудина, яку потрібно наповнювати, а факел, який потрібно запалити
08:44
Учень – не посудина, яку потрібно наповнювати, а факел, який потрібно запалити

            Під таким девізом проводить уроки та позакласні заходи вчитель КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» Шевчук В.А

            07 грудня 2015 року свою педагогічну майстерність Вікторія Анатоліївна показала під час вивчення теми «Геологічна будова та рельєф Австралії» з учнями 8-А класу.

            Метою уроку було вдосконалення практичних вмінь школярів працювати з картами атласу й іншими джерелами географічної інформації, відшукувати закономірності розташування форм рельєфу та корисних копалин.

            Налаштувавши дітей на успіх вчителька повела їх дорогою знань.

            Учні зіставляли тектонічну та фізичну карти, виявляли, які форми рельєфу Австралії відповідають різним тектонічним структурам та з захопленням розглядали презентацію з неповторними Австралійськими краєвидами.

            Введені в урок елементи цікавої географії та інтерактивні форми роботи розвивають у дітей інтерес до вивчення предмету, мотивують набувати вмінь та навичок, які сприяють розвиткові та самореалізації особистості, а символічне синьо-жовте оздоблення презентації щохвилини повертає нас до рідної домівки.

Переглядів: 582 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0