П`ятниця, 29.03.2024, 08:49
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 9 » Збережіть себе для майбутнього
08:48
Збережіть себе для майбутнього

            З 01 по 08 грудня в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» проходив Тиждень профілактики шкідливих звичок, у рамках якого проводились конкурси на кращий плакат і малюнок, в кожному класі були проведені інформаційні п`ятихвилинки «Чи знаєте ви, що…», започатковані старшокласниками. За ініціативою учнівського комітету школи було ухвалено випуск мобільної сатиричної газети «Перчинка».

            08 грудня журі із учнівського комітету визначило кращі роботи конкурсу, які були об`єднані в агітаційний стенд «Твоє життя в твоїх руках», а керівники гуртків образотворчого мистецтва разом з дітьми створили «Дерево життя». На завершення Тижня вчителем-дефектологом Нич В.В. була проведена відео презентація «Збережіть себе для майбутнього» для молодших і старших школярів.

            Головне завдання всіх профілактичних заходів щодо шкідливих звичок – це формування у дітей свідомого негативного відношення до вживання тютюну, алкоголю та наркотичних речовин. Адже здоровий спосіб життя, насамперед, сповнений любові до самого себе, це твій стиль, який людина вибирає для себе і сам він визначає чи досягне він успіху в житті чи ні.

            Цей тиждень запам`ятається школярам надовго і шкідливим звичкам не буде місця в їхньому житті. Але робота продовжується і наша «Перчинка» буде дорікати всім порушникам шкільної дисципліни протягом року.

Переглядів: 406 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0