П`ятниця, 29.03.2024, 18:29
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 1 » Зробимо наше довкілля чистим і світлим
23:59
Зробимо наше довкілля чистим і світлим

            01 грудня 2015 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відбулася лекція-диспут на тему «Зробимо наше довкілля чистим і світлим». Захід організували: методист Києво-Святошинського районного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Малишева Т.В. та заступник директора школи з виховної роботи Шевчук В.А.

               Під час зустрічі обговорювались проблемні питання стану довкілля в Україні, у тому числі в м. Боярка. Мова йшла про якісний стан води, повітря, продуктів харчування, а відтак вплив негативного стану довкілля на здоров’я людей, зокрема на дитячий організм. Особлива увага була приділена розмові про реальний стан природних ресурсів країни та наслідки неощадливого їх використання.  Детально розібралися в питаннях економного споживання електроенергії, енергоефективного освітлення приміщень, переваги заміни ламп розжарювання на енергозберігаючі та світлодіодні лампи.

                На завершення  зустрічі діти отримали подарунки від Всеукраїнської екологічної ліги – комплект: шапочка та шарфик з емблемою енергозберігаючої  лампочки та написом «Заміни лампи – зміни світ».

Переглядів: 385 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0