Четвер, 25.04.2024, 08:51
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 19

                                                  «Кого люблять діти, той ще не зовсім поганий чоловік»

                                                                                                                  Т.Шевченко

            Сьогодні 18 березня 2015 року учні КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відвідали меморіальний музей-  хату, що знаходиться на вулиці Вишгородській у місті Києві на мальовничій околиці – Пріорц ... Читати далі »

Переглядів: 384 | Додав: Elena | Дата: 19.03.2015

            Червоновуха черепаха, шиншила, свинохвостий макак, папуги: ара, какаду, жако, амазони, корели – все це екзотичні тварини, які не характерні для нашого регіону. І тому 17 березня 2015 року учням КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» наші друзі – волонтери з Міжнародного жіночого клубу «Soroptimist» організували поїздку до Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді у місті Києві, де діти мали змогу роздивитися незвичайне зблизька.

            Школярі з цікавістю спостерігали за поведінкою папуги ара, який гучно кричав,  радіючи приходу гостей. Також працівники зоокуточка дозволили юним натуралістам взяти в руки сухопутну черепаху і погладити карликового кролика, поближче побачити мадагаскарс ... Читати далі »

Переглядів: 380 | Додав: Elena | Дата: 19.03.2015