Вівторок, 23.04.2024, 16:00
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 13

            Чудового ранку 12 березня 2015 року учні КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» на комфортабельному автобусі вирушили в місто Київ до Києво – Печерської Лаври на майстер-клас «Писаночка» в музей декоративно – вжиткового мистецтва.

            Діти під керівництвом досвідчених писанкарок вчилися створювати із звичайних яєць маленькі шедеври. Кожен наносив свій неповторний візерунок: під писачком народжувались фантастичні риби, квіти, плоди. Старанно і натхненно виписували юні писанкарі свої витвори.

            Після майстер-класу відбулась екскурсія. Вихованцям розповіли про історію писанкарства і показали колекцію писанок, яка налічує понад 4000 експонатів. Це одне з найстаріших і найчисельніших  зібрань в Україні. Окрасою експозиції муз ... Читати далі »

Переглядів: 436 | Додав: Elena | Дата: 13.03.2015

            І знову – березень… І знову линуть до нас думи геніального українського поета. У цей весняний час ми звертаємося до постаті Тараса Шевченка і дякуємо Всевишньому, що подарував нашому народу такого Пророка.

            Вже стало доброю традицією КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» вшановувати пам`ять Кобзаря щорічним конкурсом читців – декламаторів, знавців творчості Т.Шевченка. Учні заново відкривали знайомі рядки поета, переосмислювали прочитане, щоб знайти відповідь на питання сучасної людини.

            У залі лунала чарівна музика, а з уст читців звучала лірична поезія Кобзаря. До уваги учасників  була представлена книжкова виставка «Тарасове слово живе у віках».

         &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: Elena | Дата: 13.03.2015