Середа, 24.04.2024, 12:12
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Січень » 17

            Зима – чудова пора відпочинку на льоду. Скільки радощів вона приносить! Забави на ковзанах, лижах, санчатах! Тому всі ми із задоволенням зустрічаємо цю пору року, іноді забуваючи про небезпеку, яку може приховувати лід.

            Саме тому в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» 15 січня 2016 року відбувся перегляд відео-лекторію «Правила поведінки на льоду».

            Після перегляду старшокласники поділилися враженнями та навели приклади сумних випадків небезпечного поводження на льоду з власного досвіду. А малюки прослухали відео-звернення однолітків та переглянули мультфільм на дану тему.

            Закінчився лекторій веселою музичною фізкультхвилинкою та п ... Читати далі »

Переглядів: 438 | Додав: Elena | Дата: 17.01.2016

            У КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» із 11 січня 2016 року відбувся Тиждень педагогічної майстерності у 1-4 класах.

             Перший день розпочався із загальношкільної лінійки, на якій оголосили тему Тижня педагогічної майстерності - «Коляда приходить у світ зі світлом і добром» та конкурси:

- на кращу новорічну витинанку;

- на кращу ілюстрацію на новорічну тематику;

- на найстарішу колядку та найколоритнішу щедрівку.

           Цього ж дня учні 1-4 класів разом із своїми вихователями заходилися виготовляти поробки, витинати сніжинки, розучувати колядки та щедрівки. Діти відвідали на протязі тижня гурток «Робимо своїми руками» (керівник гуртка Остапчук Н.В), на якому разом з вихователями Зепс В.А. та Кривченко О.В. виготовили чудові прикраси ... Читати далі »

Переглядів: 416 | Додав: Elena | Дата: 17.01.2016

Нажити багато грошей – хоробрість,

                                                                       Зберегти їх – мудрість,

                                                                   ... Читати далі »

Переглядів: 898 | Додав: Elena | Дата: 17.01.2016

            Давні народні традиції колядувати, щедрувати та засівати під час новорічних та різдвяних свят підтримали юні вихованці КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів», які завітали до ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція». Щирі побажання здоров`я, добробуту та радості працівникам лісу лунали на Старий Новий рік з дитячих вуст.

            Того дня хлопчики й дівчатка заспівали ще не раз своїх новорічних пісень в приміщенні рідної школи під час виховного заходу «Ой, що другий празник…»

            Діти пообіцяли вивчити нових щедрівок та наступного року привітати ними своїх шефів, друзів, батьків та педагогів школи-інтернату.

            Метою заходу ... Читати далі »

Переглядів: 397 | Додав: Elena | Дата: 17.01.2016