П`ятниця, 29.03.2024, 16:05
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Січень » 29

 

Переглядів: 392 | Додав: Elena | Дата: 29.01.2016

             28 січня 2016 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів » відбулася урочиста лінійка, присвячена вшануванню юнаків, які героїчно загинули в бою під Крутами 29 січня 1918 року.
             Кожна історична подія має певний духовний зміст, але існує така закономірність, за якою політичного сенсу набувають саме драматичні події: бій під Крутами - це, безумовно, героїчна, але в той же час і трагічна сторінка української історії. Неможливо не захоплюватися мужністю і самопожертвою, проявленими київськими студентами.  «Це був прояв патріотизму і героїзму в найвищому розумінні цих слів»,  – зазначили вихованці нашого закладу. На завершення усі присутні вшанували загиблих Героїв хвилиною мовчання.
      ... Читати далі »

Переглядів: 346 | Додав: Elena | Дата: 29.01.2016

    Залізниця – зона підвищеної небезпеки. Аби застерегти дітей від неприємностей, які можуть очікувати на них під час знаходження на залізничних коліях,  27 січня 2016року  працівники лінійного відділу  станції Боярка  разом з інженером служби  учбово-методичного центру «Вагону охорони праці»  Роіком  Юрієм Анатолійовичем організували та провели зі школярами  КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» дуже цікаву та змістовну лекцію-бесіду щодо поведінки на об’єктах залізниці. Такі зустрічі є важливими, адже наша школа знаходиться у безпосередній близькості до залізниці.

      Родзинкою стало те, що відбулася вона не в стінах учбового закладу, а в спеціально оснащеному «Вагоні охорони праці».  Педагогів закладу та залізничників об’єднала спільна мета – безпека дітей н ... Читати далі »

Переглядів: 326 | Додав: Elena | Дата: 29.01.2016