Четвер, 16.05.2024, 23:04
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

            Природа – це наш дім, вона єдина у своєму роді, така прекрасна і неповторна.

            Прагнення навчити підростаюче покоління  берегти та примножувати багатства рідної землі є одним із завдань педагогів КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ  ступенів».

            22 вересня 2015 року колектив Боярської лісової дослідної станції радо зустрів юних допитливих натуралістів, які вітали наших друзів з професійним святом – Днем працівника лісу.

            Українська пісня у виконанні учениці підготовчого класу Панченко Ліани розчулила серця усіх присутніх.

            Дякуємо колективу ВП НУБіП України «Боярська ЛДС» за ... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: Elena | Дата: 22.09.2015

            Стартувало учнівське самоврядування в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів».

            17 вересня 2015 року відбулися презентації комісій по таких напрямках: трудова комісія – «Чисте подвір`я – чисте серце», дисципліни та порядку – «Учнівський Dress Code», роботи з молодшими учнями – «Згуртуємо дітлахів».

            Члени учнівських комісій запропонували створити в нашому закладі правову службу «Делегати дитячих прав».

            Вітаємо актив нашої школи з гарним зачином.

... Читати далі »

Переглядів: 381 | Додав: Elena | Дата: 17.09.2015

            Прищеплювати навички безпечної життєдіяльності слабозорої дитини – пріоритетне завдання КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів».

            З цією метою була розроблена програма заходів,які  враховують можливості сприйняття кожної дитини.

            Саме тому навчальний рік розпочався циклом виховних занять з питань безпечного життя.

            Найбільш жвавий інтерес у дітей викликали: похід до Боярської пожежної частини, лекція-практикум «Обережне поводження з електроприладами», інформаційна година «Вибухонебезпечні предмети», бесіда «Гриби, їстівні та отруйні», рольова гра «Я – пішохід».

   &nb ... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: Elena | Дата: 17.09.2015

            Корекція вад розвитку – це індивідуальний комплексний підхід до кожної дитини окремо.

            9 вересня 2015 року на  спортивному майданчику  КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» згуртувалися всі учасники шкільних Олімпійських ігор. Учні активно брали участь в спортивному марафоні, в різних силових видах спорту, метанні м`яча, рухливих іграх, які покращують поставу,корегують рівновагу, допомагають подолати страх.

            Переможці та найактивніші вихованці нашого закладу були нагороджені подарунками, а почесна медаль та звання чемпіона школи дістались  з рук тренера – вчителя фізкультури Полторацького А.А учню 7-Б класу Сокуренку Денису.

            ... Читати далі »

Переглядів: 409 | Додав: Elena | Дата: 09.09.2015

            Процес соціалізації проходить швидше, якщо діток з особливими потребами огорнути любов`ю і відчуттям свята.

            КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відкрита для дітей з обмеженими освітніми можливостями, де створена позитивна атмосфера розвитку, навчання і адаптації.

            8 вересня було по особливому наповнене позитивними емоціями і приправлене святковим пирогом тому, що 2-Б клас разом із класоводом Нич В.В. вітали свого однокласника Мартинця Льоню з Днем народження.                                            

... Читати далі »
Переглядів: 451 | Додав: Elena | Дата: 08.09.2015

І живуть у пам`яті народу

Його вірні дочки та сини…

                                                                       В.Симоненко

            Про героїчний подвиг нашого народу та важкі випробування, що випали на долю людства у пекельні роки Другої світової війни ознайомили учнів КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» вчителі та вихователі закладу з 02 по 04 вересня 2015 року.

            Неабияке в ... Читати далі »

Переглядів: 397 | Додав: Elena | Дата: 06.09.2015

            Сьогодні 02.09.2015 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» визначний день – вибори президента школи.

            Оновлений та ошатний шкільний актовий зал привітно зустрів юних виборців та членів учнівського самоврядування нашого закладу.

            Серед трьох запропонованих школярами кандидатур, з перевагою лише в один голос перемогла учениця 9-А класу Вовк Аліна, якій діти надали можливість розкрити свій талант.

            Побажаємо успіхів новому президенту та членам учнівської ради школи.

Переглядів: 296 | Додав: Elena | Дата: 02.09.2015

              П’ятдесятий раз гостинно відчиняє двері для школярів КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа – інтернат І-ІІ ступенів» і злітає у небо малиновий дзвін шкільного дзвоника, запрошуючи їх у Країну Знань до нових відкриттів і перемог.

                Перше вересня – це розгублені першокласники, горді випускники, схвильовані батьки; це – розмаїття айстр і жоржин, червоні маки у вінках дівчат і жовто-блакитні стрічки на вишиванках у хлопців, це надії і сподівання, радість і смуток.

                Щирими словами привітали учнів, їх батьків та гостей директор школи Маріогло Зінаїда Іванівна і Гончаренко Лариса Валеріївна, голова профспілки Боярського лісо-дослідного господарства, яке опікується нашою шко ... Читати далі »

Переглядів: 391 | Додав: Elena | Дата: 01.09.2015

Щ а с л и в и х   к а н і к у л ! 

Переглядів: 393 | Додав: Elena | Дата: 22.06.2015

                Чудову можливість відпочити від нелегких шкільних буднів надав працівникам КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» районний профспілковий комітет освітян. З його допомогою була організована автобусна екскурсія в ландшафтний парк села Буки.

                Дендропарк в Буках схожий на казку, він зачаровує кожного своїми баштами, скульптурами, фонтанами і водограями, квітучими полянами, пташиним щебетом. І вся ця краса віддзеркалюється в прозорих водах Раставиці, оспіваної І. С. Нечуєм–Левицьким.

                Що може бути прекраснішим за цей чарівний куточок української природи! Відпочиваєш душею, милуючись зеленню і водою, чистим небом, лагідним сонцем, дихаючи цілющим повітрям своєї Батьківщини. 

... Читати далі »
Переглядів: 484 | Додав: Elena | Дата: 22.06.2015

« 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 26 27 »